Wie ben ik?


Foto door Freddy Schinkel
Ik ben Marco Gosselink, geboren 1971 te IJsselmuiden, getrouwd, 3 kinderen, wonend te IJsselmuiden.

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd geweest in het weer. Altijd kijkend naar het weerbericht aan het einde van het journaal, ruim voordat de commerciële zenders met een eigen weerbulletin begonnen. Later via internet kijkend op en lerend van de KNMI site en op de site van de Vereniging voor Weerkunde en Klimatologie. Ik ben deze website begonnen na de aanschaf van een weerstation welke aan de PC aangesloten kon worden. Een leuke uitdaging om actuele data op het internet te ontsluiten.

O.a. door veel naar andere sites te kijken, te zoeken naar specifieke informatie en het lezen van boeken probeer ik mijn kennis over het weer te verbreden.

Sinds augustus 2006 maak ik zelf verwachtingen voor IJsselmuiden en omstreken. Deze worden iedere avond handmatig bijgewerkt en elke ochtend om 06:00 uur automatisch verspreid naar meer dan 100 geïnteresseerden.

Een andere hobby van mij is digitale fotografie. Sinds de opkomst van de digitale fotografie kun je haarscherpe foto's maken en daarna eventueel bewerken en natuurlijk publiceren op het internet.

Als laatste: ik stel het op prijs als mensen mij een bericht in het gastenboek achterlaten.

Meteo IJsselmuiden

Volg ons op: